Hårtab

Hodgkin.dk

Hårtab


Det er forskelligt hvordan kemoen virker på håret. Jeg havde hele tiden gået og sagt at mit hår ville falde af - og hvad så. Men så lige pludselig blev jeg bekymret for hvordan jeg skulle tackle det sådan rent psykisk. Jeg så i en brochure om behandlingen at man kan få paryk.

 

Det spurgte jeg om og blev henvist til en der laver parykker. Men igen er jeg begyndt at tvivle på om jeg overhovedet vil bruge den, men det vil tiden vise og nu er den der da.

 

Siden hen snakkede jeg med min frisør. Han foreslog mig og klippe det godt ned så der kun er ca. 1 cm tilbage og når det så begyndte at drysse af, så kommer jeg op og får rettet mere af. Det valgte jeg så at benytte mig af. Det tog lige lidt at vænne sig til det. Og da det så begyndte at drysse af dagen efter 2. behandling, ja så op og få raget lidt mere af. Og tro mig - det er faktisk ikke så slemt endda. Nu har jeg jo også den fordel at være en mand og så er det oven i købet moderne. Og som prikken over i'et kan man jo sagtens finde en pæn kasket.