Indhold

Hodgkin.dk

Indhold

På denne side kan du få et hurtigt overblik over hvad der står om på de enkelte sider.


Starten på sygdommen: Her kan du læse om hvordan jeg opdagede sygdommen.


Indledning: Her kan du læse om de indledende undersøgelser jeg gennemgik, inden jeg kom i gang med behandlingen. Jeg fik taget knoglemarvsprøve, fik lavet en CT scanning, taget Ultralyd og fik deponeret sæd.


Hickman kateder: Her kan du læse om hvad Hickman kateder er, hvordan det bliver lagt ind og fordele / ulemper ved det.


Kemoterapi: Her fortæller jeg lidt om den behandling, som hedder ABVD, jeg får. Her skriver jeg om selve kemobehandlingen og de eftervirkninger, såsom kvalme og træthed, jeg har haft "fornøjelse" af. Det skal her understreges, at specielt dette ikke er nogen facitliste, men kan betragtes som EN af mange løsninger.


Hårtab: Det er jo forskelligt hvor meget hår man taber og hvor hurtigt det går. På denne side kan du se hvilken indvirkning kemoen har haft på MIT hår og få et par gode råd, hvis du står i samme situation.


Strålebehandling: På denne side kan du læse om strålebehandling og de bivirkninger JEG har haft.


Mit medicinskab: Her kan du læse om den medicin jeg får, både i forbindelse med kemoen, men også ved andre sygdomme under behandlingen.


Kalender: Her kan du se en kort oversigt over hele forløbet sat i den rækkefølge tingene er sket lige fra starten.


Psyke: Det er som nævnt helt forskelligt hvordan vi reagere når vi får at vide at vi har kræft. Her kan du læse lidt om hvordan jeg er kommet igennem. Som pårørende kan du måske også finde lidt der kan bruges.


Links: Her kan du se nogle links til andre sider, der også fortæller om Hodgkins sygdom og / eller andre former former for cancer.


Har du spørgsmål eller kommentarer, er du naturligvis velkommen til at give mig en mail, men forvent ikke et svar alt for hurtigt, da der er tider hvor jeg ikke har lyst til at tænke på min sygdom, også nu hvor jeg går ud fra at jeg er rask.